środa, 24 czerwca 2020

Wspominamy warsztaty kulinarne

W  poniedziałek 25 listopada  spotkliśmy się podczas warsztatów kulinarnych realizowanych w ramach projektu Działaj Lokalnie. Tym razem pod okiem Agnieszki Zawitowskiej przyrządziliśmy dania inspirowane kuchnią Europy Północnej i Zachodniej. Zupa cebulowa z dodatkiem tymianku zaskoczyła wszystkich wyjątkowo przyjemnym smakiem. Łosoś pod pierzynką ze szpinaku i porów z dodatkiem sera cheddar również bardzo nam smakował. Wisienką na torcie był deser - pudding angielski, coś pysznego!! To były ostatnie warsztaty z cyklu "Europejskie Wierzbowo czyli sąsiada znać wypada" realizowanego ze środków Polsko-Amerykańskiej Fundacji Wolności z programu Działaj Lokalnie, którego operatorem jest Kuźnia Inicjatyw Lokalnych w Lisewie. Dziękujemy wszystkim za udział w warsztatach, a naszej mistrzyni kulinarnej Agnieszce Zawitowskiej za bardzo pouczające rady, prowadzenie i wspaniały dobór potraw. #działajlokalnie


 https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/p720x720/78537551_2534899350075932_7489310404485578752_o.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=110474&_nc_ohc=yIVwM2KFgi4AX8wAB5a&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&_nc_tp=6&oh=f5b209b735586678871a9653afc30b09&oe=5F186CF5

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/p720x720/74337378_2534899253409275_7178656927499419648_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=110474&_nc_ohc=Ie3IYEz8yoIAX_uuLDU&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&_nc_tp=6&oh=0a97b6c51c78e948e0748722ba7fed63&oe=5F190185

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz